171721 l 17 05 2023 l 17

Project Slagboom

Op een prachtige locatie, aan de rand van Leerbroek, worden woningen met een zeer gevarieerd karakter gerealiseerd. Alle woningen worden gesitueerd op zeer ruime kavels, zodat u het gevoel van vrij wonen in het polderlandschap krijgt.

Fase I is reeds verkocht en wordt gerealiseerd, binnenkort fase II in de verkoop. Interesse of op de hoogte blijven? Schrijf u in via het interesseformulier.

Energieneutraal en duurzaam

De woningen worden voorzien van zeer hoge isolatiewaardes, gasloze en duurzame installaties en zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! De woningen zijn energieneutraal, waarmee we verder gaan dan wettelijk vereist. Energieneutraal betekent eenvoudig gezegd dat de zonnepanelen net zoveel stroom kunnen opwekken als de woning-gebonden installaties verbruiken. Een enorm voordeel in een tijd van hoge energiekosten!

Vogelvlucht 1
Tuinaanzicht 02
locatie project - kaart-light
Wonen in Leerbroek

Het dorp is landelijk gelegen in het fraaie polderlandschap. Onder het dorp Leerbroek valt ook buurtschap Middelkoop en een deel van buurtschap Weverwijk. 

Leerbroek telt onder andere de volgende voorzieningen: een christelijke basisschool, een huisartsenpraktijk, een fysiopraktijk en een openluchtzwembad. Er is een wekelijkse markt voor de dagelijkse voorzieningen, daarnaast zijn de nabijgelegen plaatsen Meerkerk en Leerdam snel bereikbaar. Aan de culinaire mens is gedacht, want in het dorp is één van de bekendste pannenkoekenrestaurants van de regio gevestigd, genaamd “Bistro Onder de Pannen”.

Er is een dorpshuis waar elk voorjaar de ‘Leerbroekse RAI’ wordt georganiseerd. Dit is een meerdaagse voorjaarsbeurs waar diverse lokale ondernemers uit verschillende branches aan deelnemen.

Leerbroek 7117
Leerbroek 7118
Leerbroek 7105
Ik heb interesse

Schrijf u in voor fase II, dan nemen wij contact met u op.

ontwikkeling

De Polder Ontwikkeling bv
(onderdeel van Van Wiggen Vastgoed)

Architect

Logo

Aannemer

Van wiggen bouw logo vierkant bewerkt 1 240x240

In verband met de privacy verordening attenderen wij u erop dat de door u verstrekte gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden alleen ter beschikking gesteld aan de bij dit project betrokken partijen als ontwikkelaar, aannemer, makelaar en notaris.